Skicka feedback till Kaspersky

Beskriv din upplevelse av Kaspersky Password Manager och dela med dig av eventuella förslag på hur Kaspersky kan göra programmet bättre. Om du upplever problem hjälper din feedback Kaspersky att åtgärda dem.

Du kan skicka feedback upp till tio gånger om dagen.

Om programmet inte kan skicka din feedback (till exempel om det inte finns någon internetanslutning) sparas denna feedback på din dator till dess att den har skickats. Programmet lagrar upp till tio feedbacks som inte har skickats.

När du ger Kaspersky feedback ger du även följande information:

Skicka feedback till Kaspersky

Se även

Information som ges tillsammans med din feedback